Parfüm Direct parfüm webáruház: parfümök olcsón, parfüm rendelés, parfüm vásárlás

Nincs bejelentkezve. Még nem regisztrált? Itt megteheti!

Főoldal

Női parfümök

Férfi parfümök

Kozmetikumok

Akciós parfümök

Legújabb parfümök

Vásárlási információk

Kapcsolat

Kínálatunk
Akciós parfümök
Aramis AlwaysAramis Always EDT
50 ml

8500 Ft helyett
7300 Ft
Boucheron BBoucheron B EDP
30 ml

14900 Ft helyett
12900 Ft
4711 47114711 4711 EDC
800 ml

9900 Ft helyett
8600 Ft
Parfüm keresés
Keresés a parfüm, kozmetikum nevében, és leírásában:

Parfüm márkáink
Vásárlási információk
Üdvözöljük a ParfümDirect webáruház vásárlói között!
Kérjük, mielõtt megrendelését elküldené,az alábbiakat szíveskedjen alaposan átolvasni:

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

A ParfümDirect Webáruház-ban történõ vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

A ParfümDirect Webáruházban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelezõ jellegûnek veszi.

RENDELÉS

A kiválasztott termék oldalán a kívánt kiszerelés mellett található kosár ikonjára kattintva lehet az egyes termékeket a kosarába tenni.
A kosár tartalma a megrendelés elõtt módosítható ill. törölhetõ. A módosítás elvégzése után kell a ''VÁLTOZTATOK'' gombra klikkelni.
A termékek összegyûjtése után a ''MEGRENDELEM'' gombra kattintva léphet a fizetési módokhoz.

FIZETÉSI MÓDOK

1. Banki átutalás a visszaigazoló e-mailben megadott bankszámlaszámra.

2. Rózsaszín utalvánnyal a megadott bankszámlaszámra.

3. Postai utánvét. Ez lényegesen drágább az elõbbieknél. A postaköltséghez az utánvét költsége is felszámításra kerül.

Átutalásnál kérjük, hogy nevét és címét feltétlenül adja meg a közlemény rovatban!

A megrendelés elküldése után Ön egy e-mailt fog kapni a rendelt árucikkek listájával.
Figyelem! A jelen és késõbbi megrendelések érvényesítéséhez nem szükséges az e-mailes visszaigazolás. A megrendelése érvényes lesz, amint elküldi nekünk.

SZÁLLÍTÁS

A terméket 5-10 napon belül szállítjuk önnek házhoz a MPL logisztikai központján keresztül. Amennyiben a terméket nem tudjuk a vevõnek határidõn belül kiszállítani, abban az esetben e-mailben vagy telefonon jelezzük ezt a vevõ felé.
Amennyiben az idõpont nem megfelelõ önnek, minden következmény nélkül elállhat a vásárlási szándékától, de semmilyen kártérítési igénye nem lehet a Eladóval szemben.

Díjak
Banki átutalás
A szállítás díja egy termék esetén 500 Ft, azonban 2, vagy annál több termék megrendelésekor a szállítási költség INGYENES

Postai utánvét
Postai utánvét esetén, 20.000 Ft alatti rendelésnél 1690 Ft/rendelés, 20.000 Ft feletti rendelésnél
1890 Ft/rendelés áron történik a kiszállítás.

A vevõ köteles a kiszállítás idõpontjában a csomagot tételesen ellenõrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.
Az esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzõkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzõkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényérõl a szállító értesítést hagy, majd új idõpontban ismét megkísérli a kiszállítást.

Utánvét esetén:
Amennyiben a megrendelt árut a vevõ nem veszi át, illetve a Vevõ hibájából eredõ pontatlan adatközlésbõl adódóan MPL a kézbesítést nem tudja teljesíteni, abban az esetben a vevõ köteles az általa okozott kárt megtéríteni a ParfümDirect Webáruház részére 8 napon belül, a megadott bankszámlaszámra vagy postai rózsaszínû csekken befizetve. A kártérítési összeg 2500.-Ft azaz kettõezer-ötszáz forint.

SZAVATOSSÁG

A ParfümDirect Webáruház szavatossági felelõsségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

ELÁLLÁS JOGA

Abban az esetben, ha Ön el kíván állni megrendelésétõl, azt a 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek mellett megteheti.

A vásárló jogosult a megrendelést követõen, de még a kiszállítást megelõzõen a vásárlástól elállni.
Ezt az igényét elektronikus úton jogosult jelezni felhasználói felületén illetve az info@parfumdirect.hu e-mail címen.Ebben az esetben a vásárlót semmilyen költség nem terheli.
A vevõ az áru átvételét követõ nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevõ által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésõbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követõ harminc napon belül, a Vevõ által megadott bankszámlaszámra visszatéríteni.
A termék szállítási költsége ebben az esetben a vevõt terheli.

A ParfümDirect Webáruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérülésébõl adódó költségek a Vevõt terhelik.

EGYÉB

A ParfümDirect Webáruház nem felelõs az internetes hálózatban keletkezett mûködési hibákért, mely a webáruház mûködését, és a vásárlást gátolja, megakadályozza!
Továbbá nem vállalunk felelõsséget az írott vagy elektronikus úton elküldött levelek adatainak elvesztéséért sem.

A ParfümDirect Webáruház az árváltoztatás jogát fenntartja. Az új árak webáruházunkban való feltüntetésekor lépnek életbe.

A ParfümDirect Webáruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. A szabályok megsértõinek regisztrációját, rendelését töröljük.

Az Internetes oldalunkon található esetleges téves rendelési szám és ármegjelölésért felelõsséget nem vállalunk.
Az Internet mûszaki jellemzõit tekintve nem garantálható az Interneten keresztül rendelkezésre bocsátott információk hitelessége, helyessége és teljessége.
Az oldalon található logók, fotók, védjegyek kizárólag a tulajdonosait illetik meg, az oldalon kizárólag a termékek beazonosíthatóságára szolgálnak.
Bejelentkezés
Kijelentkezve Nincs bejelentkezve

E-mail
Jelszó

Parfüm Direct Hírlevél
E-mailben kérek értesítést az újdonságokról, hírekről, új parfümökrõl.

E-mail

Megtekintett parfümök


Látogassa meg Parfüm Direct a ShopMania weboldalon
Partnereink:
Clockhill - Órakülönlegességek, ingyenes házhozszállítás
Parfüméria FOX
Angolgyerekruhashop
Hotel Forrás
Hotel Tulipán
Szerelem.wyw.hu