Parfüm Direct parfüm webáruház: parfümök olcsón, parfüm rendelés, parfüm vásárlás

Nincs bejelentkezve. Még nem regisztrált? Itt megteheti!

Főoldal

Női parfümök

Férfi parfümök

Kozmetikumok

Akciós parfümök

Legújabb parfümök

Vásárlási információk

Kapcsolat

Kínálatunk
Akciós parfümök
Parfüm keresés
Keresés a parfüm, kozmetikum nevében, és leírásában:

Parfüm márkáink

Adatvédelmi nyilatkozat

A Parfum Direct.hu üzemeltetője tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait, és mindent megtesz a látogatók személyes adatainak védelméért. A webhely látogatója a Parfum Direct webáruház legtöbb lapját úgy is meglátogathatja, hogy nem ad meg magáról semmiféle személyes adatot. Bizonyos szolgáltatások biztosításához azonban szükség van regisztrációra és ily módon a felhasználó azonosítására. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. A weboldalunkon az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes.

A személyes adatok felhasználása - Személyes adataira az alábbi esetekben van szükség:

Termékek kosárba helyezéséhez

Vásárláshoz, mivel ez alapján az információ alapján tudjuk Önnel felvenni a kapcsolatot és kiszállítani a megrendelt termékeket.

Hírlevél küldéséhez

A Parfum Direct webáruház a személyes adatokat harmadik félnek kizárólag a rendelés teljesítéséhez szükséges, illetve a törvény által meghatározott esetekben adja ki, illetve akkor, ha jóhiszemůen meggyőződött arról, hogy az információ a következőkhöz szükséges:

a megfelelő jogszabály rendelkezései így kívánják, vagy Parfum Directtel, illetve a webhellyel kapcsolatos jogi eljáráshoz szükségeltetik;

a Parfum Direct és annak webhelyeihez fuződő jogok vagy tulajdon megvédése érdekében, és

abban a sürgős esetben, ha meg kell védeni a webáruház felhasználói, webhelyei adatait.

Személyes adatok biztonsága: A vásárlók adatait kizárólag saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. A Vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a Magyar Posta Zrt- hez,illetve futárszolgálathoz. A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez).

Hozzáférés a személyes adatokhoz:A Parfum Direct webáruház lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bármikor ellenőrizzék, hogy személyes adataik megfelelnek-e a valóságnak.

A felhasználóknak lehetősége van a régebben megadott személyes adatok megtekintésére és módosítására.

A személyes adatok védelme:A Parfum Direct webáruház mindent megtesz a felhasználói személyes adatainak védelméért. Az áruház szigorú elvek szerint védi a felhasználók személyes adatait, és teljes mértékben az általuk megadottak szerint jár el. Számos különféle biztonsági technológiát és eljárást alkalmaz a személyes adatok illetéktelen hozzáférésének, felhasználásának vagy közzétételének megakadályozására.

Valótlan adatok megadása:A rendszer az ügyfél IP címét rögzíti. Szándékosan valótlan adatok megadása esetén a megrendelések teljesítése során felmerült többletköltségek a megrendelőt terhelik.

Az oldal üzemeltetoje minden károkozási kísérlet esetén az érintett felhasználó ellen polgári jogi, büntetőjogi és szabálysértési eljárást kezdeményez.

A webáruház használata során megadott és tudomására jutott személyes adatok kezelése tekintetében az üzemeltető maradéktalanul betartja az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény és az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről szóló 226/2003. (XII. 13.) Kormányrendelet, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény valamint az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit és a személyes adatok védelméről és a közérdeku adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit és előírásait.
Bejelentkezés
Kijelentkezve Nincs bejelentkezve

E-mail
Jelszó

Parfüm Direct Hírlevél
E-mailben kérek értesítést az újdonságokról, hírekről, új parfümökrõl.

E-mail

Megtekintett parfümök


Látogassa meg Parfüm Direct a ShopMania weboldalon
Partnereink:
Clockhill - Órakülönlegességek, ingyenes házhozszállítás
Parfüméria FOX
Angolgyerekruhashop
Hotel Forrás
Hotel Tulipán
Szerelem.wyw.hu